top of page

Despre noi

Schimbăm paradigma, redăm speranța

Asociația joacă rolul de catalizator de soluții și facilitator în dezvoltarea parteneriatelor între medicii specialiști și autorități, instituții din România și din străinatate, cu scopul final de a aduce copiilor cu afecțiuni oncologice speranța vindecării.

AdobeStock_294121975.jpeg

Ideea înființării Asociației a pornit de la activitatea vastă a fondatoarei, doamna Amalia Năstase, care este implicată de peste 20 de ani în ajutorarea părinților români care caută ajutor pentru copii lor diagnosticați cu cancer. “Primul pacient care mi-a atras atentia asupra acestei maladii necrutatoare a fost un baiat frumos si foarte luptator care a venit cu parintii lui la Paris pentru a lupta cu acest taifun care este cancerul osos. Numele lui este Răzvan. El nu mai este cu noi astăzi, dar de la el mi-am luat puterea de a ajuta alți copii. Sper ca într-o bună zi să învingem această maladie pentru copiii care o întalnesc într-o manieră demnă și pe cât se poate, mult mai agreabilă pentru ei.”

Implicarea noastră

Accesul constant la lumea încercată a copiilor cu afecțiuni oncologice din România a determinat-o pe Amalia Năstase să găsească rezolvări la multe obstacole ale sistemului de sănătate, să schimbe mentalități, pentru a le oferi copiilor și familiilor acestora speranța că vindecarea este posibilă și în România.

Ne sunt alături membri implicați, care susțin și încurajează inițiativele noastre.

Membrii fondatori

Echipa

Partenerii noștri

logo_ro.png
Unicredit logo CF.png
bottom of page